Tavoitekarttavalmennus

Tavoitekarttavalmennus eli Goal Mapping on brittiläisen Brian Maynen 25 vuotta sitten kehittämä konsepti, joka auttaa ihmisiä kirkastamaan tavoitteensa ja menemään niitä kohti.

Miksi tulla tavoitekarttavalmennukseen?

Jos sinun elämässä on jotain mihin et ole tyytyväinen, voit tavoitekarttavalmennuksen avulla löytää mistä tämä tyytymättömyys kumpuaa ja mitä sille voisi tehdä. Jos kaiken pitäisi olla hyvin ja silti huomaat, ettei sinusta tunnu niin hyvältä, kun kuuluisi, on tavoitekarttavalmennus oiva metodi saada kiinni tästä möröstä. Jos merkityksettömyys on tunne, joka sinua on jäytänyt aika ajoin, voidaan valmennuksessa löytää mikä saa sinua tuntemaan merkityksellisyyttä.

Merkityksellisyys on tunne, johon olen itse törmännyt viime aikoina paljon. Mitä enemmän olen merkityksellisyyteen paneutunut, sen vakuuttuneenpi olen, että se on meitä kaikista parhaiten kannatteleva tunne. Se saa meidät sisäisesti säteilemään ja juoksemaan ekstramailit. Minulta on usein kysytty onko minulla enemmän tunteja vuorokaudessa käytettävissä, kun ulkopuolisen korvaan joskus kuullostaa, että saisin paljon aikaiseksi ja energiaa riittää vaikka mihin. Merkityksellisyys on se polttoaine, joka mut pitää liikkeellä. Se on polttoaine, jonka ansiosta sängystä nousee aamuisin mielellään, elämänjanoisena.

Esimerkkejä tilanteista, milloin tavoitekarttavalmennus voi hyödyntää sinua:

ūü§ć Masennus
ūü§ć El√§m√§nmuutokset (uusi ty√∂, ero, muutto toiselle paikkakunnalle, raskaus tms.)
ūü§ć Merkityksett√∂myyden tunne
ūü§ć Kun et tied√§ mihin suuntaan el√§m√§ss√§si l√§hte√§
ūü§ć Vastoink√§ymiset el√§m√§ss√§

Katso esimerkki tavoitekartasta tästä

Miksi valita minut valmentajaksesi?

Valmistuin itse tavoitekarttavalmentajaksi 2017 ja fasilitaattoriksi 2019. Valmentajan tehtävä on saada muutos aikaan. Haluan onnistua valmentajana jokaisen valmennettavani kanssa. Tavoitteeni on, että jokainen valmennettavani kokee saaneensa oivalluksia minkälainen muutos kunkin tilanteessa olisi ratkaisevin ja konkreettisia askelmerkkejä kuinka lähteä etenemään muutoksen polulla.

Mun tavoite valmentajana on, että ihmiset sais arjestaan mahdollisimman mieluisan. Että kaikki uskaltaisivat ja kokisivat voivansa vaikuttaa omaan arkeensa ja muistaisivat tehdä asioita mistä tykkäävät. Että ihmiset tiedostaisivat mikä heitä motivoi ja eläisivät oikeasti oman näköistään elämää. Uskon ja olen omassa elämässäni kokenut, että kun ihminen on linjassa itsensä kanssa, hän on ympäristölleen paremmin läsnä. Hän on niin sanotusti paras versio itsestään. Ja kukapa meistä ei haluaisi olla paras mahdollinen puoliso, äiti, isä, työntekijä, ystävä, kollega tai asiakaspalvelija. Tällöin ihminen jaksaa kohdata vastoinkäymisiäkin paremmin, suhtautuu niihin opinpaikkoina lannistumatta.

tavoitekartta
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial